Pages

Gambling | Sports booking | Gambling sites review

On Thursday, August 12, 2010 0 comments


Gambling i Norge er svært økende. Flere og flere nettsteder blir promotert oppover for å øke medlemstallene sine, og oddsene på de fleste tippekonkurranser øker i takt med antall spillere - det vil altså si at Gamblingen i Norge er i full fart oppover.

Skal du opprette en gamblingside nå til dags, så er det en del ting du må huske på. Først og fremst at det er en enorm konkurranse i det som nå kalles gamblingmarkedet i Norge. Alle har et forhold til Gambling, og folk vet at det er mye penger å hente på å opprette blogger og slike ting som omhandler gambling, så at det er nok av konkurranse på visse søkeord i Google er vel ingen hemmelighet.

For det andre er det hvorvidt det er lovlig å drive med gambling i Norge.
Det er ikke dermed sagt at vi ikke oppretter gamblingsider som retter seg mot det norske markedet. Jeg har iallefall gjort det i flere anledninger. Man bør ikke bare blindt følge alle lover og regler som blir innført. Og akkurat når det gjelder pengespill og gambling er den norske stat så dobbeltmoralsk som det går an å være.

Så det er med andre ord ingen fare for å reklamere for gambling eller drive med gambling så lenge du spiller forsvarlig.

No comments:

Post a Comment